Dovolenka na Slovensku alebo radšej pri mori v Chorvátsku?

21.05.2012 15:11

 

Toto nie je pozadie na obrazovku počítača „stiahnuté“ z internetu! Je to záber z lesa pri Trenčianskych Tepliciach, kde som bola dnes na výlete s mojim vnúčikom.


Máme nádhernú krajinu a ani o tom nevieme. Nie sú peniaze na rozvoj cestovného ruchu? Nemajú ľudia dostatok peňazí na to aby si mohli dovoliť dovolenku – jednu alebo aj dve do roka?


A pritom je to také celkom jednoduché.


Každý kto chce, kto je čo len trošičku chytrý – môže zveľadiť svoj penzión, svoj hotel (zmodernizovať, zrekonštruovať, lepšie vybaviť), môže vybudovať rôzne atrakcie pre dovolenkárov. Alebo je možné vybudovať nové zariadenie – penzión, farmu, ranč – čokoľvek. No a platba za takúto investíciu? No predsa – bartrom ubytovaniami v týchto zariadeniach, konferenciami, firemnými akciami, atď.  – pre slovenských turistov a dovolenkárov.


Namiesto toho, aby sme chodili na dovolenky po celom svete a prinášali naše peniaze do letovísk v Grécku, Taliansku, alebo inde vo svete?


Prečo by sme si mali kupovať výrobky nemecké, španielske alebo holandské keď to isté vieme vyrobiť na Slovensku a zisk nechať tu u nás?
Veď  to hovorím už dávno – CELKOM JEDNODUCHÉ !


BARTER je  super hra pre tých čo sa vedia a chcú hrať.