Nádych a výdych

10.03.2013 16:23

Skúšali ste sa nadýchnuť, a znovu nadýchnuť a ešte a ešte? Bez výdychu je to dosť ťažké

 

A  naopak zase skúste vydýchnuť a potom eštea ešte a ešte. A potom sa ZHLBOKA nadýchnite...

 

To je pocit :-) :-) :-)

 

Jednou z mojich najväčších radostí boli Vianoce - okamih keď moji najbližší začali rozbaľovať darčeky odo mňa. Táto radosť sa nedala zrovnať s radosťou keď som si potom ja rozbaľovala svoje.

 

Ľudia radi prijímajú a menej radi dávajú. Skôr pomoc očakávajú ako by pomáhali. Keď má človek ťažkosti, spolieha sa že mu niekto pomôže, ale keď niekto iný má trable, toje už "jeho" problém.

 

Bartrovanie je predovšetkým o výmenách. Keď člen bartrového systému ponúka svoje výrobky s neprimerane vysokými cenami a k tomu ponúkne nízke percento bartra. A potom chce nakupovať za supernízke ceny a k tomu na 100% barter.

 

Veľa ľudí je celkom určite dobrých, iba sú z tejto doby zmätení. Možno sa boja ukázať svoje vnútorné dobro, lebo už par krát "naleteli". Možno v minulosti chceli pomôcť a ich pomoc bola odmietnutá, tak to ohľadom pomoci - vzdali.

 

Veľa zamestnancov vo firmách veľa dalo a málo dostali naspäť. Ale zase veľa zamestnávateľov veľa dalo svojim zamestnancom a málo dostali naspäť. No a teraz zamestnanci vidia v zamestnávateľoch nepriateľov, ktorí ich chcú zdierať  "z kože". A zamestnanávatelia vidia v zamestnancoch príťaž, ktorá málo prispeva, iba zbytočne ujedá zo spoločného koláča.

 

 

Sloboda je - voľne dýchať - aj sa zhlboka nadýchnuť a ten nádych si plne vychutnať. No a aj vydýchnuť, vyprázdniť pľúca a pripraviť sa na ďalší hlboký NÁDYCH!

A tiež je sloboda - veľa prijímať a aj veľa dávať, tak ako je to s nádychom a výdychom.