SLOVENSKÉ eurá – ano či nie?

28.06.2012 14:43

Niekoľko rokov si zvykáme na eurá – na plné peňaženky mincí, tiež na to že za tie eurá si kúpime čím ďalej menej a menej slovenských kvalitných výrobkov....

 

Čo s tým?

Svetoví ekonómovia a politici hľadajú rôzne riešenia. Ani jedno z nich nie je overené, odskúšané. Všetko sú to experimenty, a iba čas ukáže, čo sa bude diať (viď Hospodárske Noviny)

 

Viete o tom, že existujú SLOVENSKÉ eurá, ktoré sa tu na Slovensku dajú zarobiť a tu na Slovensku sa aj použijú – na nákup HLAVNE – slovenských výrobkov?

 

Neviete o tom?

To nevadí, stále je možné to ešte zachrániť. Bartrová spoločnosť VOICE je správcom takéhoto obchodného systému, kde sa dajú zarábať SLOVENSKÉ eurá (bartrový kredit). No a čo je na týchto SLOVENSKÝCH eurách krásne? No predsa že sa dajú použiť iba na nákupy tu na Slovensku – to znamená, že tieto nákupy podporia slovenskú ekonomiku.

 

Napadlo Vás niekedy, že kúpou holandského výrobku ide celý zisk (Vaše peniaze) – do Holandska? A tam potom môže prekvitať ich ekonomika, na rozdiel od tej našej – slovenskej. A to isté je s  výrobkami  švédskymi, nemeckými, španielskymi...

 

Keď ľudia zarábajú eurá, je dosť  ťažko im „zakázať“, aby si nekupovali výrobky od iných výrobcov ako slovenských.  No ale keby im zamestnávatelia okrem mzdy v eurách vyplácali motivačnú zložku alebo odmenu SLOVENSKÝCH eurách, nebolo by to skvelé?

 

Majiteľ firmy by si pomocou bartra vyťaží svoje voľné kapacity (výrobky v rámci svojich voľných kapacít by ponúkol do batrového systému) a zarobí tak SLOVENSKÉ eurá. Časť z nich môže použiť na rozvoj firmy a časť – na odmeny pre zamestnancov.

 

Poznáte to heslo „ži a nechaj žiť“ ? Keď budem mať bohatých zamestnancov, budem bohatá aj ja. A moji zamestnanci si budú môcť dovoliť kupovať  - MOJE výrobky :-)

 

Tak čo  PÁČI SA VÁM TO??? Zarobiť si ďalších 500, alebo možno aj 1000 v SLOVENSKÝCH eurách popri plate - a za ne si kúpiť – slovenské kvalitné výrobky?

 

Pošlite toto info a aj prepojenia na nás všetkým koho poznáte, koho máte radi, a o kom si myslíte, že im na Slovensku záleží.

 

 

Naša stránka na facebooku:

www.facebook.com/barterslovensko

 

Naša webová stránka:

www.superbarter.sk

 

Spriatelený web:

www.easyvymena.eu

 

Môj mail ak mi chcete napísať alebo sa niečo spýtať je:

pospisilova@superbarter.sk